Kraima | Spaarsysteem
16810
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16810,page-child,parent-pageid-14973,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16999
kraima basic wit-01

Sparen voor een cadeaubon

Wanneer u in onze winkel een aankoop doet, wordt u gevraagd om een vaste klant bij ons te worden. Wij helpen iedere klant graag, maar de vaste klanten hebben bij ons een apart plekje in ons hart. Daarom willen wij ze graag belonen. Wanneer u een vaste klant wordt, kunt u sparen voor een cadeaubon.

 

Bij elke €2,50 die u bij ons besteedt krijgt u 1 punt op uw virtuele puntenaantal. Na iedere

aankoop worden de punten automatisch bijgeschreven. Dit is erg eenvoudig, u hoeft er niets voor te doen.

 

Als u 100 punten heeft verzameld ontvangt u een e-mail met daarin uw cadeaubon van €10,00. Deze kunt u vrij besteden aan alles wat wij in de winkel te bieden hebben. Uitgezonderd afgeprijsde artikelen.

Wij onthouden uw bh maat

De aankopen van de vaste klanten worden in onze gegevens bewaard. Hierdoor kunnen wij u snel en gemakkelijk persoonlijk advies geven bij uw nieuwe aankopen in onze winkel.

 

Mocht u bijvoorbeeld een nieuwe bh willen kopen, maar u weet de maat niet meer. Dan kunnen wij even in onze gegevens kijken wat u in het verleden heeft gekocht en op basis daarvan gemakkelijk en snel persoonlijk advies geven.

pd_true_romance_sapphire_cover1_full_body_070_rt_a

Geen onaangename verrassingen

Wij respecteren iedere klant. Daarom gaan wij zorgvuldig met uw gegevens om waardoor u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij hebben dan ook gekozen om geen informatie via de website te vragen. U kunt daarom ook alleen een vaste klant worden in de winkel.

 

Alle gegevens die u aan ons verstrekt worden niet met derden gedeeld. In sommige gevallen kunnen de gegevens wel intern binnen het

personeel gedeeld worden. Daarentegen zullen alle medewerkers van Kraima uw gegevens met respect behandelen en vertrouwelijk hiermee omgaan.

 

Ook zult u van ons nooit onverwachte berichten, zoals reclame, ontvangen via de e-mail. Alleen de door u gespaarde cadeaucheque zullen wij naar uw e-mailadres verzenden.